2011. március 4., péntek

Séta Bonnival:)


Kalandos egy reggeli sétánk volt Boncával :) a szokásos időben mentünk és elindultam hátra parkolón át a játszótér felé.Találkoztunk egy számunkra idegen kutyával de ránk se hederített Bonca olyan jól el volt áá öt se érdekelte nagyon, hogy miféle kiféle.Elindultunk a padok felé és hát felbukkant szinte a semmiből Marci kutya és gazdája :) messziről nézték egymást majd mentünk tovább.Mondtam Bonninak na gyere menjünk haza felé lassan már majdnem a másodig játszótérnél voltunk ahol Anna is játszott mér 17 hónaposan mikor sétáltatta Bonnit ugye emlékeztek rá? na de vissza a mai reggelhez =) meglátta Moli barátnőjét és hát visszafordultunk.A kicsi Mol olyan édes volt minden fajta módon értésemre akarta adni, hogy milyen rég látott volt ott nagy öröm és sok puszi is.Kicsit később együtt indultunk haza felé.Felérve megmostam Bon lábait és neki álltam takarítani és most meg megpróbálok rájönni, hogyan is működig ez a program.
:$ Bonni most alszik a kedvenc foteljában azaz már nem épp most mutatja meg , hogy mennyire jók a fülei. :))Néha túlsókat hall a kisasszony de mondjuk nagyrészt neki van igaza így sokszor ráhagyom,csak úgy halkan jegyezném meg úgy vettem észre, hogy ma lese vette a szemét rólam mindig ott van ahol én vajon mit akar jelezni nekem.?

Szép napot kívánok nektek!!

Judith!!
Boldog szülinapot kívánok és fogad szeretettel
tőlem ezt a kis csekélységet! :)
puszillak!

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.