2011. április 26., kedd

Nagyon remélem, hogy mindenkinek jól telt a hosszú hétvége és persze lányok nektek sok locsolótok volt! =)
Röviden az elmúlt napokról:
Peti Vasárnap rosszul lett a buszon Veráék felé így vissza fordultunk délutánra már Peti kicsit jobban lett vagy nem ? Hmm! Próbáltuk kitalálni mi is lehet a baj amitől így egy csapásra rosszul lett.Sajna kora délután már én is kezdtem nem jól érezni magam éreztem, hogy nincs rendbe valami :( még a hasam elkezdet fájni és úgy éreztem, jó lenne aludni így lepihentem és tévézés közben el is aludtam. Mikor fel ébredtem Peti mondta, hogy majd másfél órát aludtam, megvacsiztam és igen aludtam tovább. :$ Ugyan csak másfél órát jó volt le pihenni és el is aludni. Tegnap este csak nem éreztem jól magam fájt a hasam közvetlen a műtétem mellett. :(Azt hiszem 3 napos szigorú pihenés és persze diéta következik.:)

Nagyon szép hetet kívánok nektek és nagyon remélem, hogy nem sokára vissza tér a meleg nem kell 35 -40fog de ne legyen eső azt nem szeretem.
Hideg van fázom!!:S

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.