2011. április 28., csütörtök

Tegnap este, alig bírtam nyitva tartani a szemem annyira éget de nem a fáradtságtól inkább az allergiám úgy döntődtem, hogy inkább hamarabb megyek aludni és így is tettem. =)Reggel mikor felkeltem nem volt semmi baj de amikor már fent voltam egy ideje elkezdet égni vagyis könnyezni a szemem újból :( meg ittam a kávét és adtam Boninak reggelit és miután mind megette levittem sétálni és még be se csuktam magam mögött a bejárati ajtót éreztem, hogy a szemem egyre jobban ég. :((Hogy mire vagyok allergiás ?! Hát a nyírfa pollenjére és abból itt Budaörsön van bőven vagyis minden második fa nyírfa.:(
Nagyon szép reggelt kívánok mindenkinek, és legyen szép a napotok =) én ha csak tehetem próbálok nem kimenni úgy egy kicsit elviselhetőbb.
Pusz-pusz!!

2 megjegyzés:

Ami írta...

Jobbulást, hess hess alergia!

Gizi írta...

Szia Réka!
Jobbulást kívánok, és ha lehet ne nagyon menj ki. Olvastam, hogy tegnap megint csodás napot töltöttetek el Anna-Jázminnal. Tündéri lehet az a kis prücsök.
Szép estét. Puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.