2011. április 29., péntek

Rájöttem :$

Rájöttem :$

Tegnap nem volt olyan borzasztó az allergiám nem annyira volt vörös a szemem de .. ma alig birok vele és, hogy miért is hát tegnap egész nap fújt a szél ezért is voltam jobban.Tudtam is dolgozni!Ma meg hát jó az idő szél is alig fúj így a pollenek teszik a dolgukat megkeserítik az életem. :( Alig látok valamit is így ma nem tudok dolgozni sem állandóan könnyezik a szemem és iszonyatosan ég és vörös.
Most megyek is van még elég dolgom délután!
Nagyon szép délutánt/estét kívánok mindenkinek és szép hétvégét pusz-pusz!=)
Köszönöm Ami tegnap kicsit jobban voltam de ma áá kivagyok:(
Gizi örülök, hogy be néztél és neked is nagyon köszönöm de mint olvashatod tegnap jól voltam de ma :( na majd ha ez a fajta allergia szezon elmúlik jobban leszek. puszi nektek!UI: ma beszéltem a kislánnyal=)egy nagy huncut mint mindig..

2 megjegyzés:

Ami írta...

Szomorúan olvasom, hogy így kikészít az allergia. Ismerős, nekem is minden évben volt, de képzeld most valahogy nem - pedig erre a repülő kis szöszökre vagyok Algériás... /talpkínzásra jártam, és attól egy csomó problémám megszünt/

Szedsz rá valamilyen gyógyit? Kitartás!

És ha lesz kedved, kérlek kukk be hozzám, vár egy díj és egy kis "szeretem-feladat". :)

Jobb, szep napot!

Rékamanó írta...

Szia Ami,Igen-igen én is azokra a pihékre vagyok allergiás, nem nem szedek rá semmit:( eddig nem éreztem, hogy szükség lenne rá.PL: Ma nincs semmi baj, egész nap esik az eső.Talpmasszázs ?? :O Hát nem is tudom örülök, hogy neked segített de igen hát az sok mindent hallottam már jót és rosszat is.Egyszer ha jól emlékszem hozzám is hívtak Anyámék egy embert csúnyán nézet rám és azt mondtam köszönöm nem. Nem tudom de kis korom óta ez nekem fontos az első benyomás abból én már tudom, hogy milyen ember.
Nem sokára át nézek hozzád,addig is puszillak =)

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.