2011. április 21., csütörtök

Tegnap miután Peti haza ért nem sokra rá mentünk is vásárolni de megbeszéltük, hogy csak a kisboltba megyünk fel.Tudni kell, hogy nincsen messze hamar megjártuk volna. De mi bejártuk fél Budaörsöt :$ míg végül nem is abba a boltba mentünk amelyikbe szoktunk. Haza felé eszembe jutott az amit már rég tervezek, és elhatároztam, hogy most odafigyelek még jobban magamra.Nem mintha eddig nem ragaszkodtam volna mindent amit az orvosaim mondtak nekem.Mikor haza értünk egy kicsit sem voltam fáradt. . Meg is beszéltük, hogy ma Budaörs másik felét járjuk be.

Este viszont!!Éjjel rosszul voltam :( egész éjjel kisebb-nagyobb remegéseim voltak vagyis rohamok :(2 alkalommal próbáltam visszafogni de nem is gondoltam rá, hogy kimenjek és adjak be Diazepámt rájöttem, hogy most nincs rá szükségem így megpróbáltam aludni.Lehet, hogy a mai séta kimarad ha a délelőtt folyamán is lesznek rohamok.Most megyek legyen szép napotok.

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.