2011. április 13., szerda

sokat fáj a fejem :(

Nem is tudom hol is kezdjem :$ sok minden történt !Szerda óta nem voltam gép közelében sem, ügyeket intéztünk a múlt héten. Vendégem is volt Anna- Jázmin és persze Vera jöttek hozzám, busszal a múlt héten. Már reggel indultak :)A busz a benzinkútnál tette le őket, így egy szép sétát tettek :)) ahogy Vera mesélte minden fűszálat és virágot meg kellet csodálni:)) és körforgalomnál a tulipánokat meg is kellett vizsgálni, hogy milyen illatuk van. Mikor ide értek Anna csöngetett fel, hogy megjöttek nyissam ki az ajtót. Láthatóan Anna élvezte a kirándulást egy kis pihenés után lementünk, hogy meg sétáltassuk Bonnit.Mikor felértünk Anna azt mondta hu de sötét van és elindult a hallószobába és ott felkapcsolta a villanyt aztán kijött :)) mondtuk neki de mi itt vagyunk és nem ott, azért, hogy te ott felkapcsoltad a villanyt itt még nem lesz világos. Nem gondolod? Ránk nézet és bement a konyhába és mondta gyertek ti is de Bonni nem:)) aranyos volt mert mire becsukta volna az ajtót Bon már bent is volt de kiküldte és mondta neki kin maradsz nem jöhetsz be.Majd ő is kiment! és mondta neki gyere játszunk és az összes létező játékot kiszedte a Bonca játékos dobozából és egyesével oda vitte neki mikor látta, hogy az amit oda adott neki az nem kell, ment egy másikért =) azután oda jött hozzám és mondta, hogy labdázzunk. :)Mikor megunta odaadtam neki egy társasjátékot, hogy játszunk azzal=) tetszett neki hisz a kártyákon helyes kis szörnyecskék vannak és azok lábait kell összeilleszteni színek szerint, hát persze egy ilyen kicsi lány még nem érti mit is kell csinálni de... szépen egymás mellé tette a kártyákat.Az ebéd épp időben lett kész,így lementünk Peti elé a buszhoz,Anna hozta a bonnit és közben mindenre oda figyelt ha Bonni nem arra ment amerre ő szerette volna már mondta is nem arra erre, nem oda nem szabad menni, aztán amíg vártuk Petit Anna Felfedezte a hangyákat :O és egy óvatlan mozdulattal el is taposott egyet Vera erre azt mondta neki: nem szebbed ilyet csinálni látod most fedezik fel a többiek, hogy mi történt:( majd Annának a kezében levő ropit letette a földre,Vera azt mondta neki de aranyos vagy.
Mikor Peti megérkezett elmentünk a játszótérre =) ott aztán Anna úgy érezte minden egyes mászókát, csúszdát és homokozót ki kell, hogy próbáljon és ne gondoljátok, hogy csak egyszer.. Peti kint maradt a Bonni val mert kutyáknak tilós! de mikor kijöttünk Anna észre vette a másik oldalon a másik csúszdát és elkezdet szaladni.Csak úgy elszaladt Peti mellet és oda kiabált neki
miközben szaladt: Ott van a másik most megyek oda. :))Persze ott is mindent kikellet próbálni és nem is egyszer mondtuk neki gyere menjünk ebédelni jó!? De még ezt is jó anyu? ez volt a válasz. :))A terv az volt, hogy ebéd után Anna alszik egy kicsit de nem így lett minden érdekelte de, hogy aludjon ááá és ezt közölte is Vera azt mondta mikor próbáltuk altatni, hogy figyeljem meg majd a buszon fog aludni és így is lett. Mert hát tőlünk még nem haza mentek vagyis mentünk mert mi is elkísértük őket a Janihoz a munkahelyére. Este jöttünk haza de nem busszal ők hoztak minket így volt a terv. :)) Hétvégére nem különösebben terveztünk semmit, hogy őszinte legyek nem is voltam valami jól. :(Most meg már két napja fáj a gerincem és a csípőm is.Holnap meg vérvételre megyek és holnap után meg tüdőszűrésre majd mammográfiára, és pajzsmirigy ambulanciát is meglátogatom :$ de ezzel nincs vége ezután még Neurológiára is kell mennem és ezeken kívül még egypár vizsgálaton megkel jelennem. :( Nem kell megijedni, csak elkezdődtek az éves vizsgálatok. Ha már kicsi Anna ilyen édesen alszik,megyek én is amúgy is mire befejeztem ezt a bejegyzést este lett így jó éjszakát és szép estét kívánok mindenkinek=))

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.