2011. április 4., hétfő


Szép jó reggelt :) Hol is kezdjem!
Na meg is van: szóval múlt hét szerdán délután miután Peti hazaért az óvodából és leültünk kávézni és egy hirtelen ötlet pattant ki Peti fejéből: Menjünk Biára! jössz? nem sokkal később már a buszon ültünk Bia felé.:) Mazsola egy tündér szotyola volt:meg hát Annyira jó idő volt az nap jó volt kint lenni egy kicsit meg hát Mazsolát is jó volt látni és hiába ő egy tündér szotyola :) és lehet, hogy már nem haja mit mondanak neki de még a kézjeleket érti.
Amikor haza értünk úgy délután/este :akkor kezdődött minden egy levéllel és úgy összekuszálta a dolgokat. :(Azóta én nem ültem le a gép elé nem igazán volt hozzá kedvem inkább kitakarítottam a lakást és a növényeim rendezgetem készítettem őket a kint létükre. Csütörtökön éjjel ez miatt rosszul is voltam diazepámmal tudtam csak elaludni, sok volt bennem a feszültség. :( Hétvégén már úgy tűnt, hogy azt a gubancot amit a levél okozott meg tudtok oldani de abból a gubancból egy másik lett. :(
Úgyhogy most azt kell megoldani, hogy azt is kibogozzuk :( és a feszültség egyre csak nő persze még az idő változás is rá tesz egy kicsit.
UI: Gizi Nem csodálom, hogy szinte egész nap kint voltál/vagy hisz csoda szép időnk lett én is sokat vagyok lent Bonnival és az erkélyen.Hát persze, hogy hozok még képeket ha megyünk majd arra felé kirándulni...Sok puszi neked!

Legyen szép a hetetek:)

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.