2009. március 13., péntek

Péntek

A mai napom nagyon sűrű volt, kitakarítottam, kifésültem, a Boncát ami így estére már nem látszik meg, egész nap fúj az a fránya szél.
Így nagyon gyorsak voltak a sétáink, és ritkábbak... :)
Tornáztam is, a kötelező gyógytorna gyakorlatokat amit minden nap. Csak néha kimegy a fejemből. :$ jól megdolgoztattam a kezemet és a lábamat jól el is fáradtam pihenésként megnéztem hogy jött-e e-mail aztán nekiálltam játszani az Annoval... Aztán azt is újra kellett kezdeni, mert becsődöltem. :( Beszéltem Verával telefonon, és hallottam nevetni az Annát. :) Aztán hívott az egyik barátnőm, hogy holnap átjönne...hát persze miért is ne! Már rég találkoztunk!! Na és persze most beszélek a másik barátnőmmel akivel úgy, szintén nem rég vettem fel újra a kapcsoltatott és nagyon szeretem. Nagyon sok szörnyű dolgokon ment ő át már..
Ezt mondta nekem ma: Én még meghalni is túl soká fogok, veletek maradok akiket nagyon szeretek!:) Ezt úgy éreztem lekellet írnom az ő tiszteletére...

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.