2009. július 25., szombat

kapkodás


Itt a Szombat...
Ma már rendet raktam mindenütt, úgyhogy jöhet a pihi de pontosan tudom hogy, kéne csinálni azt is amit elkezdtem, csak hát..... na de akkor is befejezem;)
Tegnap este 20-kor jött haza a Peti, és hozták a biciklit amit még este 23-kor össze is szereltünk...:P fél 1 volt mikor bezuhantunk az ágyba és már 6-kor csörgőt az óra..ááá
Szerintem mindenki tudja, hogy nem keltünk fel. Én oda adtam Petinek a telefont és ő meg kikapcsolta, épp hogy 7-előtt felkeltem és már ébresztettem is fel az első kérdésem az volt Jani mikorra jön.Na volt ám kapkodás de senki nem várt senkire....
Ma már Anno-val is fogok foglalkozni tegnap nem haladtam semmit sem.A főzés ma is elmarad, mert így talán holnap lesz belőle valami, de sebaj ez így is jó... Vera fogalmazott jól tegnap( Melóval ünnepeljük meg a SZÜLINAPOT!!)
Szép napot nektek:)

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.