2009. április 15., szerda

Reggelt mindenkinek!!!

Szép jó reggelt mindenkinek! :D:D
Tegnap este néztük a tévét, semmi baj nem lett volna ha nem találom ki, hogy meg csinálom a körmeim. Egy rossz mozdulat és a körömreszelő bele állt a lábamba.:( Peti rögtön ment a propoliszért, hogy lefertőtlenítse, nem is kell mondanom nagyon csípett de a propolisznál jobb fertőtlenitőt nem láttam még...
Ma nagyon korán keltünk, Peti ment dolgozni, Biára..:) Felkeltünk és ittunk kv-t aztán, én lementem Boncával sétálni, hogy ne akkor keljen lehozni ha Peti elindult, úgyse csinálna semmit. Lent találkoztam Petivel lejött elénk, vagyis anyu elé de ....."már rég feljöhetünk volna" mert anyu sehol míg végül Peti mondta" jöjjünk fel és igyunk még egy kv-t"... Na végül felmentünk és már készültünk, meginni a kv-t mikor Bonca felfigyelt a kocsihangjára és elkezdet nyüszíteni. :( Nem tudom menyire fogja bírni, mert nagyon fáj a lába alig bír menni eböl korház lesz. :( Na én se fogok ma unatkozni, ki kell takarítanom a padlószőnyeget szép munka lesz...Na és ha Peti úgy ér ma haza, megyünk a Boncával dokihoz...."MEGKAPJA AZ IDEI SZÚRIT"
Puszi.......

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.