2009. december 28., hétfő

A szenteste kettesben voltunk,másnap egész nap lustálkodtunk és nem csináltunk semmit csak játszottunk.:)
26-n reggel csörög a telefon Vera volt és megbeszéltük,hogy jön értünk Jani úgy 11-re amikor oda értünk nem voltunk elég gyorsak ahhoz hogy a kicsi Anna-Jázmin észre ne vegye a nyuszis járgányt amit vettünk.Hát megkapta és nem kellett sok ahhoz hogy rájöjjön hogy-hogy tudja leszedni a szemét,a nyuszi szem nélkül került a fa alá fincsi ebéd után mindenki megkapta az ajándékot.Anna és Ádám jöttek és segítettek nekem kibontani őket, és az egyiket el is vitte magával...Peti is sok mindent kapott,ő egyedül is elbírt a kibontásával..Ádám is örült az ajándéknak amit kapott tőlünk.Miután mindenki megkapta az ajándékot, összeszedtük a papírokat és én egy helyre pakoltam mindent, utána kimentünk a konyhába, hogy Vera letudja tenni Annát aludni mert nem sokat aludt és beteg is sikerült a kicsinek elaludni de nagyon nehezen.Kicsit később anyuék elmentek,mi utána Verával átvittük a képeket a gépre egyszer csak azt vettük észre hogy Anna felébredt hát nem sokat aludt.:(Nem sokkal később indultunk is haza.
A fát is felteszem majd csak még nincs a gépen:))
Ja és ezt ma olvastam a Chat ablakon, nektek szol Anna -Jázmintól:)
27 dec 09, 23:10
Anna-Jázmin: Utólag is Boldog karácsonyt mindenkinek!!! :)

6 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
De jó hogy megjöttél, már hiányoztál nagyon!!:) Látom csodás volt az ünnepetek, és sok ajándékot kaptál. Kicsi Anna nagyon tündéri a képeken!! További szép napot!! Puszi

Rékamanó írta...

Szia Gizi.:)
Köszönöm, és azt is hogy hiányoztam neked. szép estét neked puszi

Kata írta...

Réka, látom hozzám hasonlóan te is eltűntél kicsit, de az jó, mert biztosan jobb dolgod volt, együtt voltál a családdal, és annál jobb dolog szerintem nem sok van:))
Így utólag kívánok boldog ünnepeket és új évet is előre:))

Icuska írta...

Szia Réka
Látom ti is szépen ünnepeltetek...
Minden ót kívánok nektek továbra is.
Ugye már nem vagy beteg???


A blogomba sorválasztót szeretnék tenni..
Látom nincs ilyen nálad se...lehet,h nem is lehet betenni???
puszi

Rékamanó írta...

Szia Kata:)Igen jó volt kicsit családdal lenni,de most már leszek szilvesztert itthon töltjük kettesben.További jó pihenést kívánok neked,és a családodnak na és persze boldog új évet...puszi:))

Rékamanó írta...

Szia Cinci:)
Igen jól éreztük magunkat, és a gyerekek is aranyosak voltak, jó volt minden Vera és Jani nagyon fincsit főztek,minden jól sikerült csak hamar véget ért.:(
A blogba lehet sorelválasztó, nekem azért nincsen mert nem szeretem...

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.