2009. december 1., kedd

szűri v.........

Ma reggel mikor felébredtem,olyan volt mintha nem fájna a lábam de amikor lábra álltam és egy rossz mozdulat után, már majdnem minden lépésemnél egy bizonyos ponton bele nyilallt,így küldtem a megbeszélt SMS-t Verának, és utána lefeküdtem és felpolcoltam és ahogy lehetett minél kevesebbet mozogtam.Jött a telefon Anyámtól hogy holnap jön értem 13:oo-ra és megyünk Dr-hoz megkapom a szűrit... :P
Nagyon szép estét,nektek és jó éjszakát

4 megjegyzés:

Cicurka írta...

Szió! Remélem holnap már jobb kedvvel ébredsz és nem fájnak majd a lábaid... Jó éjszakát és klassz, stresszmentes 7et!!!:*) Veled vagyok!

Rékamanó írta...

Szia Bea!
Köszi nagyon kedves tőled jól esik,hogy ezt mondod.neked is jó éjt.puszi

Gizi írta...

Szia Réka!
Sajnálom hogy még mindig fáj a lábad, és így elmaradt az Anna meglátogatása. Pihenj sokat, jól teszed ha felpolcolod, így majd csak hamar rendbe jön. Küldök neked egy gyógypuszit is. Az oltást meg valóban jó ha megkapod. Ugye nem félsz tőle?? Szép estét!! Puszillak.

Rékamanó írta...

Szia Gizi
Most már a kezem is fáj de azért mert oda adták az oltást. Nem féltem csak nem akartam hogy beadják.
puszi és neked is szép estét

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.