2010. május 31., hétfő

:)


Szép reggelt mindenkinek, a hétvégém úgy ahogy eltelt és már-már azt hitük jön a jó idő de tegnap délutánra meg jött megint a vihar és a jég. Ma rendet teszek,hogy a héten tudjuk intézni az ügyeinket, sok dolgot el kel intéznünk és sok felé kell rohangálni.Igaz a lábam még mindig fáj de már nem annyira hogy ne tudjak rendesen rá lépni.:))Remélem hamar elintéződnek a dolgok és utána pihenhetek egy keveset. ...és foglalkozhatom azzal ami fontos Boncával.
Hoztam nektek egy jó forró csokoládét, mert megint hideg lett.:((
megyek is és befejezem a takarítást!!

4 megjegyzés:

Ami írta...

Ijesztő volt ez a tegnapi vihar! Nem is tudtam elaludni...

De hogy Te milye kedves vagy!
Ráadásul milyen jó, hogy nem kávéval kínálsz, hanem forrócsokival, mert majd kiugrik a szívem a helyéről, úgy dobog (nem tudom mitől, sosem volt még ilyen, lehet nem kellett volna meginnom a legutolsó cappuccinomat :( ).

Legyen szép napod!

Rékamanó írta...

Szia Ami.

Igen a tegnapi vihar szűrnyű volt,de azért tudtál valamit aludni ugye?
Én tudtam aludni de majd jön a következménye.:(
Köszönöm Ami már sokan mondták hogy mennyire irigyelnek azért mert ennyire kedves és figyelmes vagyok. :$ cappuccinot ne igyál sokkot még meg árt.

Neked is szép napot! puszi

Gizi írta...

Szia Réka!
Köszönöm a forrócsokit, most el is tudnám kortyolgatni. Látom felétek is csúnya idő volt tegnap, mert itt nálunk is. Ma fúj a szél és hideg van, de legalább nem esik. örülök hogy jobb már a lábad, vigyázz magadra.Szép hetet!!!:)
Puszi

Rékamanó írta...

Szia Gizi.
Nagyon szívesen a forró csokit, igen csúnya idő volt é van ma is...hát nem lakunk egymástól messze vagy igen?Neked is szép hetet Gizi
puszi.

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.