2010. május 26., szerda

így alakult

Hu, hát úgy volt hogy ma nem megyünk vásárolni, de végül mentünk és oda felé néztük is hogy esni fog és Bián már szakad.:( Tudtuk hogy mire jövünk haza már esni fog a buszmegállónál Peti azt mondta hogy ő elmegy a gyűlésre és meg beszéltük hogy én addig meg csinálom a vacsit , deeeee nem telt el 2 perc és pont mellettem csapot be a villám.:(( Peti észre vette és vissza fordult látta hogy rá néztem, haza kísért és közben csak azt kérdezte jól vagyok-e. Felértem és még ki se nyitottam az ajtót de már halódtam a Bonit nyüszíteni gyorsan ahogy bementem magamhoz szorítottam biztos Ő is nagyon meg ilyet és egyedül volt. én is remegtem de az volt az első hogy Őt megnyugtassam, aztán mentem főzni és már kész is vagyok vele.
Jó éjt mindenkinek!!

4 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Még olvasni is rossz volt amit a villámlásról írtál. Ugye már sikerült teljesen megnyugodni. Szegény Boni, biztosan nagyon félt ő is. Pár napja nem jutottam el hozzád és csak lesek mennyi finomságot sütöttetek, nagyon guszta. A Kirándulós képek meg gyönyörűek, jó kis sétát tettetek.
Aludj jól, szép álmokat!!puszi

írta...

Köszönöm Gizi, már jobban vagyok és Bonca is nyugodtabb valamivel.:))
de a ma reggeli sétánál , kicsit felidegesített,állandóan fel akart jönni, hmm biztos érzet valamit mert 1-2 perce észre vettem hogy elkezdet remegni a kezem.:(
..és ma is megyek dokihoz, na megyek is készülni. szép napot neked puszi:))

Ami írta...

Félelmetes lehetett! Nagyölelés Ré! :((( Tényleg még olvasni is rossz volt, nem hogy átélni.

Vigyázz magadra, és legyen szép napod!

írta...

Szia Ami, és köszönöm szépen aranyos vagy, az ölelést meg kaptam.:))Neked is szép napot puszi.

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.