2010. május 17., hétfő

még mindig.

Itt még mindig rettenetes szélvihar van, és kilátás sincs arra hogy abba hagyja most voltam lent Boncával sétálni és kár hogy nem vittem a telefont mindenűt csak a kisebb nagyobb fa ágak és ameddig csak ellehet látni a megtépette bokrok és fák... De gondolom nem csak itt nálunk hanem szerte az országban kicsit elkeserítő és még nincs vége.Gyorsan készítettem képet a kis szobából, ha már nem vittem a telefont magammal amikor lementünk Boncával.Tudom, hogy ennek az időnem is megvan a miértje de már most felkel készülnöm ha újból jön a meleg.:(
Az idő ellenére szép napot mindenkinek, süssetek és főzetek finomakat.

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Szép napot, ha már az idő nem a legszebb. Itt nálunk is őrült szél fúj még mindig. Renget cseresznyét levert a fáról, a veteményes úszik a sárba. Reménykedjünk, hogy holnap szebb napra ébredünk. Pihenj sokat, puszillak Gizi.

Rékamanó írta...

Szia Gizi.
Hát igen a veteményeskerteknek most annyi:( remélem hamar véget ér ez az időszak mert már uncsi hogy nem lehet kimenni.Na persze az ember is pont olyan hogy amikor jó idő van bent csücsül a szobában de.... ha esik ki akar menni a szabadba.:)Milyen furcsák is vagyunk nem de??

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.