2010. október 3., vasárnap

:))

Ma nem ébredtem fel túl korán de... túl későn sem:))igaz hajnalban csörgött a telefon,mert hát ugye nem kapcsolom ki soha az ébresztőórát de magát a telefont sem csak ritkán:$ kb: ugy 8 után kikóvályogtam a konyhába és főztem egy jó erős kávé-t.
..és addig elmosogattam utána ébresztettem Petit megittuk a kávé-t és én mentem is Boncával le sétálni.Most jó sokáig voltunk lent, mert úgy 2 nagy kört tettünk a háztömbök körül:)miután felértünk, megkapta a reggelit mi meg átmentünk az auchanba megvetünk mindent ami kell és mentunk a decathlonba,megvenni a már 2 hónapja kinézett tura cipöt nekem.
Mikor haza értünk gyorsan neki is álltunk, főzni jobban mondva Peti én csak néztem:$ hogy mit is főztünk ki???Gizinél találtunk egy egyszerű és gyorsan elkészíthető receptet.kép hamarosan,úgy este vacsi után feltöltöm.:)) puszi

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.