2010. október 18., hétfő

széncinke

Akármit is csinálok, fázom nagyon hideg lett:( gondoltam benézek egy kicsit ide is és hozok egy jó forró teát nektek biztos jól fog esni....

....
Délután mikor Peti hazaért ideges volt, mert elromlott a telefonja azért nem tudtam őt hívni....és mondta hogy akart hívni, hogy mi a baj de.... rossz számot tárcsázott!Én meg már mindenkit felhívtam,akit lehetett hogy egyáltalán mi a baj a telefonommal.Fel se merült bennem, hogy nem az enyémmel van a gond, hisz az enyém már hetek óta szórakozik.. megfigyeltük a madarakat az erkélyen,még videó is készült:) de megbeszéltük,hogy tökéletesítjük az etetőt,hogy a galambok ne férjenek hozzá az eleséghez .Készítettünk is egy kisebb videót is ahogy egy széncinke jött és zavartalanul lakmározott.:))Szép és kellemes délutánt,vagyis estét mindenkinek.!:))

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.