2010. október 1., péntek

Nem is tudtam mi lesz ha...

Nagyon szép reggelt mindenkinek!!
Nem is tudom hol is kezdjem, talán úgy lesz a legjobb ha az elején egy pár hónapja észrevettem hogy a telefonom önálló életet él.:)
Hajnalba feltárcsázta a listámon szereplöket:((még jó hogy időben, észre vettem.utána egy ideje mindig kikapcsolt. ésss tegnap este már-már úgy nézet ki végleg megadja magát kikapcsolt és nem tudtam vissza kapcsolni.:((Mentem Petihez és mondtam neki már pánikba estem hogy mi lesz...Ő azt mondta egyből hogy ennyi volt..:(( Már nem is tudtam mit csináljak nagyon elkeseredtem:((( csak néztem a telefont és azt mondtam: nekem nem kell másik!!.
Peti látta,hogy nagyon el vagyok keseredve elkérte és megnézte mi lelet a baj,szerencsére semmi komoly, csak az érintkezőjével volt baj.DE megoldottuk azaz Peti, én csak sejtettem mi a baj mert minden arra utalt..Nagyon szép napot nektek és csoda szép hétvégét!!

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.