2009. október 10., szombat

:)


Szép reggelt mindenkinek:))
Tegnap itt volt nálam anyám kicsit beszélgetünk aztán, Petivel úgy döntőtűnk elindulunk a napi szokásos sétára, amit pár napja bevezetünk.:)Kérdezte: merre is induljunk?, én: mondtam mindegy ma jól vagyok.:) Na a lényeg Pesten kötőtűnk ki és elmentünk kirándulni,mentünk mi minden felé Réka azt se tudta hol van, felszálltunk a fogaskerekűre nem értettem semmit de..... végül normafánál volt a cél de a sissy emlék izéhez nem jutottunk fel mert Peti elkezdet fázni, így irány le és haza...csináltam is képeket majd teszek fel de most megyek gyorsan kitakarítok. :P Ma Peti egy ismerősével találkozik, aztán holnap is megyünk valahová. Legalábbis ez a terv,aztán kitudja... mi is lesz:))

NE feledjétek Réka mindent lát, regisztráltam egy nagyon jó progira az még azt is mutatja kinek milyen a képfelbontása a gépén.;)

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.