2009. október 25., vasárnap

Teát vagy kv-t.?


Úgy érzem ma magam mint akit megtapostak, így most megyek és lefekszem piheni és lehet meg is nézünk egy két filmet. remélem el is tudok aludni . De előbb gondoltam benézek, és hozok nektek egy teát vagy kv-t.? :)
Bea: kültem az E-mailt, neked:))

8 megjegyzés:

Merika írta...

Köszönöm a frissítőt, ma én is csak egész délután ténferegtem, és a kertből hurcoltam a virágokat, de nem nagyon férnek be. Úgyhogy ma alkotás semmilyen nem volt! Jó pihenést!!!

Süti Bazár írta...

Köszönöm szépen, kedves Tőled. Már meg is ittam, jól átmelegített. Finom volt! Neked is szép estét, pihenj jól! Puszi :-))

Rékamanó írta...

Szia Marika
Akkor most már pihenjél te is szép estét neked. puszi

Rékamanó írta...

Szia Yasmine! :)
Nagyon szép estét neked ,és a családnak.:)
Ma mit sütöttél? vagy ma te is pihentél? puszi

Icuska írta...

Szép álmokat Réka:)

Gizi írta...

Szia Réka!
Én most értem ide, de ha még maradt egy kis finom tea kérnék belőle. Remélem már jobban érzed magad. én ma vagyok úgy mint akit agyonvertek(pedig nem hagynám ám magam,nevetés) Csodás hetet kívánok neked!!Puszi

Rékamanó írta...

Szia Cinci:)
Neked meg szép hetet kívánok!!
Puszi

Rékamanó írta...

Szia Gizi!
Hát persze hogy, van neked tea igen ma már jobb de ma mag fáradt vagyok állandóan aludnék.:)Neked is csodás hetet... puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.