2010. január 28., csütörtök

Budakeszi

Tegnapi nap folytatása:
Mivel Veráék kijöttek elénk, így jót sétáltunk hazáig amikor már felmentünk Anna egyből ment a szobába és hozta ki játékait, és persze nagyon mesélt nekünk mi is történt vele ezalatt z egy hét alatt amíg nem találkoztunk. Beszélgetünk kint a konyhába és közben Vera megfőzte az ebédet, egyszer csak azt vettük észre hogy Anna hordja ki a játékait a konyhába és kérdeztük Verát hogy ez mindig így van ? és igen ha Vera a konyhába tevékenykédig Anna egy játszószobát csinál a konyhából mindössze 10 perc alatt :))kihozta a szobájából a kinőtt hordozóját és bele akart mászni hát.... megmutattam neki, hogy hogy tud beleülni úgy hogy ne essen el és utána hintáztattam kicsit ami nagyon tetszett neki Nem sokkal utána már ebédhez terítettünk és Anna már akkor is nyűgös volt, de mint kiderült jön a foga és Petinek mutatta hogy fel akar ülni az etetőszékbe aztán persze miután beletette Peti, kiakart jönni aztán megebédeltünk és ahogy Anna befejezte az ebédet ment is be a szobába és csak mondta mint a nagyok aztán jött ki és persze nem érthetően azt mondta na... ti mikor jöttök már játszani?: és huncutul nevette..:)) utána jött volna a délutáni alvás de..Anna nem akart aludni,már Peti is próbálta altatni de semmi pedig nagyon nyűgös volt már.Vera kitalálta, hogy le kísérnek minket a buszhoz ami 15:57kor indult. ne is keljen mondani Anna 2 perc után már aludt a babakocsiba.
Most én is megyek vacsizni aztán nézem kicsit a tv-t és utána megyek aludni korán volt a korán, Peti ma is volt kórházba és a kezelések után meg ment Budakeszire munkát intézni,ami
sikerült is.Gondnok lesz egy óvodában.:))

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Csodálatos napot tölthettetek a kis Anna-Jázminnal. Gyönyörű ez a kislány, és ahogy a babakocsit tolja... na az a kép tetszik a legjobban. Olyan édes rajta. Peti jobban érzi magát a kezelésektől? Sok szerencsét neki az új munkához!!
puszi

Rékamanó írta...

Szia Gizi.
Igen nagyon aranyos az Anna-Jázmin és nagyon okos mindent megért és elmutatja mit is akar.:))Igen Peti kicsit jobban van ma váltottuk ki a gyógyszereit.Nagyon szép estét és szép hétvégét kívánok puszi :)).

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.