2010. január 3., vasárnap

Ki kér Fánkot??

Tegnap délután elkezdet esni a hó,és szél is feltámadt és úgy tűnt nem is akar elállni és hideg is lett ahogy mentem sétálni Boncával Ő már az ajtóban furdalt vissza de sétálni azért mert esik és fúj a szél kell nem?
Szép estét mindenkinek,ma az egész napom Boncának szenteltem és kicsit rendbe hoztam a bundáját, levágtam a lábán a szőrét és jó alaposan kifésültem azután megfürdettem és megszárítottam a bundáját nehogy megfázom nekem után játszottunk .közben meg mostam és rendet tettem ami mostanra már nem látszik, főleg a konyha a legveszélyesebb mert amíg én Bonival foglalkoztam Peti csinálta a fánknak való tésztát, amit én kisütöttem mikor már Peti kinyújtotta is kiszaggatta.:))A vacsit meg most csinálom miközben írom a blogot kicsit elég érdekes mert 5 percenként megyek a konyhába,de lassan már készen van a sajttal sonkával töltőt pulyka mell is hozzá pedig rizs tavaszi zöldséggel és savanyussággal ez a a mai vacsi és persze desszertnek fánk.:))
Nektek is hoztam egy keveset belőle,most megyek is vacsizni és nézek egy kis filmet.puszi nektek:))

4 megjegyzés:

cinci írta...

Nagyon szép szalagos lett a fánkod.
Ha van hozzá barack lekvár akkor én kérek:)
Ügyes a Peti.
Szép napot nektek:)

írta...

Szia Cinci
Persze hogy van hozzá még hozzá Barack lekvár,amit Anyu csinált.(Nagymama lekvárja) hihi
Neked is szép napot!!
puszi

Gizi írta...

Én kérek!!!!! Nagyon ügyesek vagytok ti így ketten együtt a főzésben!! Nekünk meg már csak enni kell, akár lekvár helyett csokival is finom.puszi

írta...

Köszönöm Gizi,Igen van csokoládé öntet is hozzá.
Szép napot neked. puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.