2009. augusztus 8., szombat

Ez egy jó nap .....

Szép délutánt nektek.....
Nekem eddig kifogástalan napom van, beszéltem msn-n Tinával és jót beszélgetünk, nem sokkal később Katka is feljött msn-re és váltottunk néhány szót. Tina mondta,hogy most menni-e kell, Katka is lelépet..:(
Hát akkor én is... :D:
Kicsit később csöngött a telefon hát megkel mondjam nem akartam felvenni mert nem volt név se szám és én azt nem...ááááá De csak felvettem, és Anikó volt mondta, hogy csak azért hív mertén reggel küldtem neki sms-t de az ő telefonja most nincs bekapcsolva.:$ Beszeltünk kicsit aztán én neki álltam a 20km-k.....:)) hu ........,,,,,,,........ letekertem nem gondoltam, hogy menni fog. kicsi elfáradtam de igazából jól bírtam csak a végén már fájt az ujjam ami évekkel ezelőtt bicikli balesetnél tört el...:S Nem rég hívott Peti és már fogot is valamit. :D: Jajj majd elfelejtettem, az Anno 1701-n egy játékon belül két falut viszek egyszerre, és mind két falunak megvan minden ami kell és még pluszba is vagyok vele.:)))
Ez egy jó nap volt eddig, remélem így is marad.:)

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.