2009. augusztus 27., csütörtök

Én :$...

A Rák jellemzése

(Cancer, június 22 - július 22)

A Rák nő jellemvonásai

A Rák szülötte szívesen visszakalandozik a múltba. Legszívesebben mindent újraélne. épp ezért kedveli mindazt, ami régi, ami elmúlt. érdekli a történelem, az antikvitások. Számára az idő nem oszlik múlt, jelen és jövőre, egyszerűen folyamatos.

Az életben nem köt kompromisszumot: ahogy ő mindent vagy semmit sem ad, mástól is ezt várja el, nem ismer középutat. Ha egy ügyet felkarol, legyen az akár kilátástalan is, mindvégig kiáll mellette, akár az önfeláldozásig.

Kiváló emlékezőtehetsége révén nem felejt semmit, képes a legaprólékosabban is visszaemlékezni rég volt eseményekre.

Jóságos, de nem tűri, hogy megbírálják s különösen azt nem, hogy nevetségessé tegyék. A szeretet és a biztonság az, amit elvár az élettől, de olykor meg kell küzdenie a nők irigykedéseivel. Szereti a virágokat, a finom italt és a romantikus esteket. Jó vendéglátó, aki sosem beszél ki másokat, mégis kellemes mesélő, aki hamar magára vonja a társaság figyelmét. Csak azt nem tudja mikor és miért nevessen. Nevetése ügyetlen és olykor alkalmatlan. De épp mert jóságosak és végtelenül nemes lelkűek, a férfiak nem épp jól viselkednek a Rák nőkkel.

A Rák nő temperamentuma

A Rák csillagjegy alatt született nő kedvenc helye az otthona. Lassan, kimérten és megfontoltan mozog, mindig a legkevesebb energiát fektetve mindenbe. ám ha a szükség rákényszeríti képes nagyon is aktívvá lenni.

A Rák nő érzelmi élete

A Rák nő rejtélyes, nehezen, csak sok-sok türelem révén hódítható meg. Ha neki tetszik meg valaki végtelen diszkréten, bátortalanul nyilvánítja ki érzelmét s elvárja, hogy a férfi legyen a kezdeményező. S mindezt azért, mert fél a kudarctól. Nagyon diplomatikus és végtelenül gyöngéd kell legyen az a férfi, aki képes legyőzni a Rák asszony komplexusait és meggyőzni őt arról, hogy igazán szereti. S ha ez nem sikerül, semmi esélye a férfinak. A Rák asszony ugyanis az eszményi szerelmet többre becsüli a szexualitásnál. S épp e félénk viselkedés, a Rák nő folytonos zavara az, ami felkelti a férfiak vágyát. ám ha valaki hirtelen, durván közeledik, máris elvesztette a gyöngéd, türelmes, együtt érző társra vágyó Rák asszonyt. Aki udvarol neki, feltétlenül meg kell őt győzze arról, hogy nem csak érzékiségre vágyik, hanem igaz szerelemre. A Rák asszony elvárja a kellemes környezetet, a romantikus hangulatot, az értelmes társalgást, ezért sok férfi tán ki is gúnyolja magában, de aki képes megadni neki azt amit elvár, tökéletes partnerre talál benne minden szempontból.

A Rák nő családi élete

A Rák nő a házi tűzhely védelmezője, kedves és bátortalan, épp az, akit megálmodnak a férfiak. Jó háziasszony aki örül, ha nem kell elmennie otthonról. Folyton az otthonát rendezgeti, hisz számra a család, a gyermekei, a férje a legfontosabb. Mivel nagyon függ a környezetétől, mindig rá van utalva a segítségükre, teljes odaadással a férjének áldozza magát, képes tűzbe menni érte. Mindvégig kiáll mellette és tisztelni fogja még akkor is, ha a férje rossz szenvedélyek áldozatává válik, ha megcsalja. A Rák asszony ismeri a pénz értékét. Nem fukar, de megfontoltan költi a pénzt. Jó anya, de gyermekeit nem kényezteti feleslegesen.

Ezt most találtam,...és ha hiszitek, ha nem ez rám mind igaz....:$ De úgy gondoltam, betöltöm nektek,..:)

2 megjegyzés:

tinacska írta...

jókat írtak rólad.HH

Rékamanó írta...

Köszi..:)

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.