2010. január 4., hétfő

:)


Ma reggel, amikor csörgött az óra lekapcsoltam egyáltalán nem volt kedvem ma korán kelni, és így igaz későn ébredtem fel de legalább kipihentem magam,habár kicsit fájt a fejem sokáig aludni se jó.:))Peti segített rendet tenni és elpakolni a ruhákat,és a konyhát is segített rendbe tenni én mosogattam Ő törölgettet.Nem sokára megyünk sétálni,így gyorsan benéztem és gondoltam hozok egy finom forró csokoládét nektek, este benézek mindenkihez.

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Köszönöm a forró csokit, nagyon szeretem. Délután jól kisétáltam magamat, még szerencse mert holnapra már rossz időt jósolnak.Ti is kilevegőztétek magatokat? Boni élvezte a napsütést?

Rékamanó írta...

Szia Gizi.
Igen voltunk sétálni,Bonni jól érezte magét de amikor délután úgy 3-4 között mentünk vásárolni vissza felé úgy éreztem lefagy a kezem.és így nem mentünk este vásárlás után sétálni kettesben.Örülök hogy te is sétáltál délután,most azt mondják jön megint a hideg.puszi és szép estét

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.